Rekyl AvtalshanteringAvtalshantering

Få bra koll på era avtal som rör företaget

Avtalshantering

Med REKYLs Digitala avtalshantering får du en snabb överblick över alla dina avtal och du kan sova gott om nätterna. Systemet känner automatiskt av när ett avtal är på väg att löpa ut och skickar då ut en påminnelse till dig. Spara tid, pengar och slipp onödig huvudvärk.


Skapa avtal och få accept via e-signering med ett fåtal klick
Utifrån era önskemål utformar vi avtalsmallar som passar er verksamhet. När ett avtal är skapat i REKYL är det möjligt att få ett godkännande via elektronisk signering. I detta steg går det även att skicka avtalet till en eller flera personer med olika behörigheter för attest. Där ni får en tydlig överblick om avtalet är skickat, läst eller signerat. Alla avtalen sparas sedan i systemet och du slipper hålla på med fysiska papper som lätt försvinner.


Få notifikationer & påminnelser

Med avtalsbevakning kan man i god tid få påminnelser när ett avtal håller på att löpa ut. På detta sätt underlättar det för er att omförhandla eller förlänga avtal med leverantörer, kunder eller anställda.


Sök bland dina avtal

Ibland kan det vara svårt att hitta bland alla avtal. Vi har därför skapat en funktion som gör att alla avtalen blir sökbara i fritexter som finns i avtalen, precis på samma sätt som du kan söka på leverantörsfakturor i REKYL.


Lägg in gamla avtal

Det går givetvis att skanna in och ladda upp befintliga avtal som ni har på papper eller PDF fil. Dessa filer laddas upp direkt i REKYL eller mailas in till en adress som registrerar avtalet i systemet.

Vi hanterar en mängd olika avtalstyper
Anställningsavtal, leasingavtal för bilar & fordon, hyresavtal för kontor, samarbetsavtal med leverantörer yrkesbevis för tex våtrumscertifiering eller andra typer av behörigheter samt mycket mer.

Vill du veta mer? Ta kontakt med någon av våra experter, klicka här

 

N

Samlar alla typer av avtal, kund, leverantör, personal, leasing m.m.

N

Ger dig påminnelser när avtal är på väg att löpa ut

N

Skapa egna avtal för digital signering

N

Scanna in avtal som du idag har i pappersformat

N

Koppla dina kunder och projekt till avtalen för snabb överblick

Vill du veta mer om denna funktion?

Kontakta oss så berättar vi mer!

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. REKYL låter varje anställd kan lägga mer fokus på sin roll.

Vi hjälper dig gärna med att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.