REKYL / Funktionerna i REKYL / Avtalshantering
Avtalshantering med mallar, e-signering och påminnelser för uppföljning.

Digital avtalshantering

Med vår avtalshantering kan du skapa och samla alla dina avtal på ett och samma ställe. Använd e-signering och få påminnelser när avtalen löper ut.

Avtalshantering

Med REKYLs digitala avtalshantering får du en snabb överblick över alla dina avtal och du kan sova gott om nätterna. Systemet känner automatiskt av när ett avtal är på väg att löpa ut och skickar då ut en påminnelse till dig. Spara tid, pengar och slipp onödig huvudvärk.

REKYL Avtalshantering på desktop skärm

Skapa avtal och få accept via e-signering med ett fåtal klick

Utifrån era önskemål utformar vi avtalsmallar som passar er verksamhet. När ett avtal är skapat i REKYL är det möjligt att få ett godkännande via elektronisk signering. I detta steg går det även att skicka avtalet till en eller flera personer med olika behörigheter för attest. Där ni får en tydlig överblick om avtalet är skickat, läst eller signerat. Alla avtalen sparas sedan i systemet och du slipper hålla koll på fysiska papper som lätt försvinner.

Få notifikationer & påminnelser

Med avtalsbevakning kan man i god tid få påminnelser när ett avtal håller på att löpa ut. På detta sätt underlättar det för er att omförhandla eller förlänga avtal med leverantörer, kunder eller anställda.

Sök enkelt bland dina avtal

Ibland kan det vara svårt att hitta bland alla avtal. Vi har därför skapat ett avtalshanteringssystem som ger dig möjlighet att söka i fritexter. Det vill säga, du kan söka på precis allt som finns i avtalet, då går det betydligt snabbare att hitta.

Lägg in gamla avtal & skapa nya rutiner för avtalshantering

Det går givetvis att skanna in och ladda upp befintliga avtal som ni har på papper eller PDF-fil. Dessa filer laddas upp direkt i REKYL eller mailas in till en adress som i sin tur registrerar avtalet i systemet.

Vi hanterar en mängd olika avtalstyper

Anställningsavtal, leasingavtal för bilar & fordon, hyresavtal för kontor, samarbetsavtal med leverantörer, yrkesbevis för exempelvis våtrumscertifiering eller andra typer av behörigheter – och mycket mer. Med REKYL kan du samla allt.

 

REKYL Avtalshantering i korthet:

  • Samlar alla typer av avtal, kund, leverantör, personal, leasing m.m.
  • Ger dig påminnelser när avtal är på väg att löpa ut
  • Skapa egna avtal för digital signering
  • Scanna in avtal som du idag har i pappersformat
  • Koppla dina kunder och projekt till avtalen för snabb överblick

Relaterade funktioner

Att skapa och följa upp offerter är enkelt i REKYL.

Offerthantering ›

I REKYL är det lätt att skapa och följa upp offerter.

REKYL projekthantering

Projekthantering ›

I REKYL får du en bra överblick av alla projekt och tillhörande arbetsordrar.

Digital arbetsorder blir lättillgänlig för dina anställda ver de än befinner sig.

Arbetsorder ›

En digital arbetsorder blir snabbt tillgänglig för kollegorna i alla enheter.

Vill du veta mer om Avtalshantering?

Boka en demo här eller kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Vad säger våra kunder om REKYL?

REKYL Kundcase Lundqvist EL

Lundqvist El: ”Personalen kan enkelt rapportera sin tid”

Lundqvist El: ”Personalen kan enkelt rapportera sin tid"   I över 12 år har Lundqvist El använt sig av REKYL som helhetslösning för sin verksamhet. – Det fungerar riktigt bra. Vi sparar tid och får bättre koll på ekonomin, säger Johan, VD. I...
REKYL kundcase: Fastighetssnabben

Fastighetssnabben: ”Vi har kunnat skala upp med REKYL”

Fastighetssnabben: ”Vi har kunnat skala upp med REKYL” De senaste åren har Fastighetssnabben haft en stark tillväxt. Under åren har de testat flera olika system, men till slut hittade de rätt med REKYL där de idag hanterar hela sitt arbetsflöde.–...
REKYL kundcase: Recover

Recover utökar sina tjänster hos REKYL – installerar nya digitala nyckelskåp

Recover installerar nya digitala nyckelskåp med integration till körjournal Recover utökar sina tjänster hos REKYL. Det marknadsledande bolaget installerar nu nya digitala nyckelskåp. – Det underlättar planeringen av hela fordonsparken, så att rätt...