REKYL / Funktionerna i REKYL / Dokumentguide & KMA
Dokumentguide i REKYL låter dig skapa egenkontroller och riskanalyser

Dokumentguide & KMA-arbete 

Med REKYL blir er dokumentation smidig och enkelt. Skapa digitala mallar för egenkontroller, riskanalyser och övriga dokument som personalen enkelt kan bocka av ute på fältet direkt i mobilen.

Stärk säkerheten med REKYLs dokumentguide

I REKYLs dokumentguide kan du enkelt skapa mallar för arbetsberedning, egenkontroller, riskanalyser, avvikelserapporter, skaderapporter och alla övriga dokument som bara måste vara lättillgängliga. REKYL kan därmed fungera som stöd i ert KMA-arbete samt hjälpa till att upprätthålla ert egenkontrollprogram. Det för att säkerställa att verksamheten styrs och utförs på rätt sätt och av personal med korrekt kompetens.

Med hjälp av steg-för-steg-guider skapas enkelt standardiserade PDF:er i REKYL som din personal kan använda som checklista och bocka av direkt i vår app. Alla dokument kopplas dessutom enkelt till projekt och arbetsorder. Om olyckan kulle vara framme eller vid minsta oklarhet så finns allt dokumenterat och lätt att nå i systemet.

I REKYL kan du skapa dokumentguider för KMA för både dokumentation och användning i mobilen.

Vad är KMA?

KMA står för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. En KMA-plan finns för att säkra byggprojekt utifrån just dessa tre kontrollpunkter. KMA-planen innehåller flera delar, bland annat kvalitetssäkring, bestående av en kontrollplan med egenkontroller och checklistor för att säkerställa att bygget utförs på ett korrekt sätt av arbetskraft med rätt kompetens. Egenkontrollerna ska signeras och dateras. De brukar även kompletteras med fotondokumentation. I REKYL finns det komplett stöd för att göra just detta.

Funktionen fungerar som ett digitalt/mobilt verktyg, där KMA-ansvariga och KMA-samordnare kan upprätta alla väsentliga dokument för effektivare och enklare KMA-ronder och för ett smartare KMA-system.

REKYL Dokumentguide & KMA i korthet:

  • Skapa enkelt professionella egenkontroller, analyser, rapporter och dokument direkt i mobilen eller på datorn
  • Digitalt KMA-verktyg
  • Kan enkelt checkas av ute på fältet – direkt i appen
  • Går att signera
  • E-postas automatiskt

Relaterade funktioner

REKYL projekthantering

Projekthantering ›

I REKYL får du en bra överblick av alla projekt och tillhörande arbetsordrar.

Digital arbetsorder blir lättillgänlig för dina anställda ver de än befinner sig.

Arbetsorder ›

En digital arbetsorder blir snabbt tillgänglig för kollegorna i alla enheter.

Leverantörsfakturor skannas och teckentolkas för snabb hantering.

Avtalshantering ›

Skapa kundavtal för traditionell eller elektronisk signering.

Vill du veta mer om Dokumentguide & KMA?

Boka en demo här eller kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Vad säger våra kunder om REKYL?

Lundqvist El: ”Personalen kan enkelt rapportera sin tid”

Lundqvist El: ”Personalen kan enkelt rapportera sin tid"   I över 12 år har Lundqvist El använt sig av REKYL som helhetslösning för sin verksamhet. – Det fungerar riktigt bra. Vi sparar tid och får bättre koll på ekonomin, säger Johan, VD. I...

Fastighetssnabben: ”Vi har kunnat skala upp med REKYL”

Fastighetssnabben: ”Vi har kunnat skala upp med REKYL” De senaste åren har Fastighetssnabben haft en stark tillväxt. Under åren har de testat flera olika system, men till slut hittade de rätt med REKYL där de idag hanterar hela sitt arbetsflöde.–...
Patrik Larsson Recover

Recover utökar sina tjänster hos REKYL – installerar nya digitala nyckelskåp

Recover installerar nya digitala nyckelskåp med integration till körjournal Recover utökar sina tjänster hos REKYL. Det marknadsledande bolaget installerar nu nya digitala nyckelskåp. – Det underlättar planeringen av hela fordonsparken, så att rätt...