REKYL / Nyheter / Kalla in personal på sekunden: Funktionen som gör jour enklare

Nu lanserar vi REKYL Tool Tracking. En verktygsspårning med den senaste Bluetooth-tekniken. Våra spårningsenheter är små och smidiga och kan enkelt fästas på alla sorters verktyg och annan bärbar utrustning

Ett klick och listan är kontaktad: Det är bara att invänta ett JA

Har ni ärenden av akut karaktär? Kanske snöröjning, fastighetsjour eller akuta saneringsärenden? Då har vi en funktion för er.

Med REKYLs utkallningsfunktion blir jourärenden betydligt lättare att bemanna. Du kan smidigt och enkelt förmedla uppdraget till hela arbetslag eller till specifika individer.

Antingen kan personalen få ärendet uppläst i ett samtal eller ta emot ett sms. Med ett nummerval eller skrivet JA, så accepterar personen uppdraget.

Som arbetsledare bygger du enkelt upp listor i systemet för de medarbetare du vill kontakta. Listorna finns sedan redo när du behöver dem som mest – och med ett klick är alla kontaktade.

Utkallningsförloppet är snabbt. Samtalen och utskicken sker parallellt – oavsett hur många som kontaktas. Med REKYL kan ni därmed spara värdefull tid och få uppdraget bemannat snabbare. 

Vill du veta mer? 

Om REKYL

REKYL är ett verksamhetssystem speciellt anpassat för bygg- och hantverksbranschen. Med över 8 miljoner skapade arbetsordrar, 24 miljoner tidrapporter och över 70 miljoner registrerade mil, så är REKYL idag en grundbult för tusentals användare landet över. Med ett brett utbud av smarta funktioner och molnbaserade lösningar skapar REKYL effektivare och mer lönsamma verksamheter. Vi hjälper er att få kontroll på arbetsflödet från början till slut. 

Fler nyheter från REKYL