REKYL / Nyheter / REKYL Tool Tracking – Verktygsspårning i framkant

Nu lanserar vi REKYL Tool Tracking. En verktygsspårning med den senaste Bluetooth-tekniken. Våra spårningsenheter är små och smidiga och kan enkelt fästas på alla sorters verktyg och annan bärbar utrustning

Äntligen lanserar vi REKYL Tool Tracking: En verktygsspårning i framkant

Var har alla verktyg tagit vägen?(!) Har du samma problem som så många andra i branschen – att otaliga verktyg och annan utrustning försvinner till stora summor pengar. Stöld, slarv eller kanske glömska. Det oändliga letandet…Är äntligen över!

Nu lanserar vi REKYL Tool Tracking. En verktygsspårning med den senaste Bluetooth-tekniken. Våra spårningsenheter är små och smidiga och kan enkelt fästas på alla sorters verktyg och annan bärbar utrustning. Den har en lång hållbarhet och ett tåligt skal för att klara av all väderlek.

Med REKYL Tool Tracking kan ni spåra, övervaka och optimera placeringen av era tillgångar. Du sparar ovärderlig tid och kan istället öka er lönsamhet och drifteffektivitet. I vår app kan du enkelt söka rätt på all er utrustning och se positionen på en live-karta. Enhetens signaler fångas upp av REKYLs GPS-nätverk. Har ni inte våra GPS:er idag? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss eller läs vidare på tooltracking.se

Fler nyheter från REKYL