REKYL / Nyheter / Vad urskiljer REKYL från andra verksamhetssystem?

Vad urskiljer REKYL?

Vårt svar är helheten. Hos andra leverantörer krävs det ofta flera olika system för att uppnå samma funktioner som finns i REKYL. Vi har samlat allt i ett och samma system. Förutom grundfunktionerna bestående av projekthantering, tidrapportering samt arbets- och materialorder, så har vi även digitala körjournaler, resursplanering, säljstöd, offert- och avtalshantering, leverantörsfakturahantering – och det är bara för att nämna några. REKYL kan även kundanpassas och integreras med de flesta andra system utefter era önskemål. 

En personlig kontakt

Varje REKYL-leverans är ett nära samarbete med våra kunder. Vi är med från inledande behovsanalys till driftsättning och vi finns alltid tillgängliga i det dagliga användandet. Vi ser personligen till att allt fungerar som det är tänkt.

Support utöver det vanliga

I våra kundundersökningar lyfts ofta vårt fantastiska supportteam. Det ska kännas tryggt för dig som kund att välja oss som leverantör. Vi svarar snabbt på frågor och ser till att din vardag med REKYL fungerar felfritt.

Sagt av REKYL-kunder:

”Tidigare skrev vi tidlappar som personalen fick mata in i efterhand. Det momentet är helt borta och vi sparar massvis med tid varje dag och framför allt så får vi iväg fakturorna till kund snabbare.”

 

 

”Med REKYLs digitala körjournal i bilarna behöver vi inte oroa oss för skönstaxering av våra firmabilar.”

 

”I REKYL planerar vi enkelt dag för dag, vem som ska göra vilket jobb och när. Man bara drar och släpper personal och fordon direkt på arbetsordern i en veckoöversikt.”

 Är du intresserad av att höra hur andra i din bransch drar nytta av REKYL?

Kontakta gärna våra erfarna medarbetare.

Fler nyheter från REKYL