REKYL / Nyheter / Fastighetssnabben: ”Vi har kunnat skala upp med REKYL”

Nu lanserar vi REKYL Tool Tracking. En verktygsspårning med den senaste Bluetooth-tekniken. Våra spårningsenheter är små och smidiga och kan enkelt fästas på alla sorters verktyg och annan bärbar utrustning

Fastighetssnabben: ”Vi har kunnat skala upp med REKYL”

De senaste åren har Fastighetssnabben haft en stark tillväxt. Under åren har de testat flera olika system, men till slut hittade de rätt med REKYL där de idag hanterar hela sitt arbetsflöde.
– REKYL är ett system som möjliggjort att vi har kunnat växa på det sätt som vi har gjort, säger Henrik Åström, vd på Fastighetssnabben.

 

 

När Fastighetssnabben grundades 1978 var de bara två anställda. Idag omsätter de över 400 miljoner och har närmare 300 medarbetare på nästan 30 orter. För deras verksamhet, inom fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel, är en fungerande helhetslösning viktig.

– För oss är det väldigt viktigt att kunna koppla ihop arbetsflödet för att få en effektiv ärendehantering. Vårt mål är att personalen ska använda så få system som möjligt och med REKYL har vi fått ihop helheten.

Möjligheten att anpassa systemet efter Fastighetssnabbens behov har också varit avgörande.

– Integrationslösningarna hos REKYL är en förutsättning. Våra kunder vill ofta ha egna system och då behöver vi ha smidiga integrationslösningar för att hantera det.

 

 

Om REKYL

REKYL är ett verksamhetssystem för hantering av all administration kopplat till din verksamhet. Med över 8 miljoner arbetsordrar, 24 miljoner tidrapporter och över 70 miljoner registrerade mil, så är REKYL idag en grundbult för tusentals användare landet över. Med ett brett utbud av smarta funktioner och molnbaserade lösningar skapar REKYL effektivare arbetsflöden och mer lönsamma verksamheter.

Fler nyheter från REKYL