REKYL / Fastighetsservice

Ett system anpassat för fastighetsservice

Arbetar du inom fastighet? Då har vi flera funktioner som kan underlätta och effektivisera ert arbetsflöde. REKYL är anpassat för just tillsyn och skötsel. För att underlätta vid serviceavtal eller ronderingsuppdrag så har vi tagit fram funktionen schemaläggning. Där kan arbetsordern smidigt läggas upp enligt de intervaller som önskas och då automatiskt återkomma. Avsedd resurs bokas då automatiskt upp enligt schemat. Ni slipper upprepande administrativa moment och risken för att glömma en aktivitet minskar markant. Ni kan dessutom enkelt skapa nya arbetsordrar vid eventuella tillägg direkt ute på fältet i appen. Perfekt om det dyker upp oväntat eller tillkommande arbete.

REKYL för fastighetsservice

Kundportal för enklare kommunikation

I REKYLS kundportal kan ni enkelt ta emot felanmälningar och låta kunden följa med under hela anmälans gång.

Tacka enkelt JA till jourärenden

Har ni jour? Då kan vår utringningsfunktion vara användbar. Med den kan ni ringa eller smsa direkt från systemet till utvald personal och få svar till den som tackat ja till jobbet.

Hanterar ni nycklar?

Med REKYL blir nyckelhanteringen både enklare och säkrare. Systemet håller koll på vem som får hämta ut vilka nycklar, samt alla ut- och inlämningar. Vi har även elektroniska nyckelskåp ifall att ni önskar självservice.

Tydlig och digital avtalshantering

REKYL strukturerar alla era avtal i funktionen avtalshantering. Här kan ni samla alla kund-, leverantörs- och personalavtal på ett och samma ställe. Ni lägger enkelt upp nya avtal och dessutom hittar ni snabbt alla gamla.

Låter det intressant? Se fler av våra funktioner i översikten och kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg som fungerar för just er fastighetsskötsel.

  • Schemaläggning för ronderingsuppdrag
  • Kundportal för felanmälningar som håller era kunder underrättade
  • Nyckelhantering med specifika rättigheter för behörighet och loggning

Vill du veta mer om hur REKYL effektiviserar fastighetsservice?

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. Med REKYL kan du låta dina anställda lägga mer fokus på sin yrkesroll och minska administrativt arbete för dem.

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.