REKYL / Fastighetsservice

Ett system för förvaltning, drift och underhåll av fastigheter 

REKYL har flera anpassade funktioner för er inom fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel. Vi har gedigen erfarenhet av branschen och vet vad som  underlättar och effektiviserar.  

REKYL för fastighetsservice

Minska i administration och öka i effektivitet

I REKYL hanteras varje fastighet som ett projekt för att få god översikt och kontroll. Förutom våra grundfunktioner har REKYL även specifika anpassningar för just tillsyn och skötsel. Vi har funktioner för att hantera snöröjning och halkbekämpning på vintern och gräsklippning på sommaren, rondering samt hantering av återkommande servicejobb. I REKYL samlas verksamhetens alla projekt med tillhörande arbetsorder, tidrapporter, hyresorder, leverantörsfakturor, faktureringsunderlag och fakturor överskådligt på ett enda ställe.

Några av våra funktioner för fastighet: 

 • Enkel rondering

  För att underlätta vid exempelvis serviceavtal eller ronderingsuppdrag så har vi tagit fram en funktion som vi kallar schemaläggning. Där kan ni smidigt lägga upp era arbetsordrar enligt de intervaller som önskas. Avsedd resurs bokas då automatiskt upp och återkommer enligt schema. Ni slipper upprepande administrativa moment och risken för att glömma ett uppdrag minskar. 

 • Kundportal

  Hyresgäster kan göra felanmälningar kopplade till fastigheten direkt i en portal och sedan följa sitt ärende där.

 • Skapa order ute på fält

  Vid eventuella tillägg direkt ute på fältet kan ni enkelt skapa nya arbetsordrar direkt i appen. 

 • Utkallning – Tacka enkelt JA vid jour

  Har ni jour? Då kan vår utkallningsfunktion vara användbar. Med den kan ni kontakta utvald personal och hela arbetslag direkt från systemet. Med ett klick kontaktas alla samtidigt och ni kan snabbt få svar av den som tackat ja till jobbet. Personalen kan enkelt välja att tacka ja direkt i mobilen.  

 • Hantering av nycklar

  Med REKYL blir nyckelhanteringen både enklare och säkrare. Systemet håller koll på vem som får hämta ut vilka nycklar, samt alla ut- och inlämningar. Vi har även elektroniska nyckelskåp ifall att ni önskar självservice.

 • Digital avtalshantering

  REKYL strukturerar alla era avtal i funktionen avtalshantering. Här kan ni samla alla kund-, leverantörs- och personalavtal på ett och samma ställe. Ni lägger enkelt upp nya avtal och dessutom hittar ni snabbt alla gamla.

Låter det intressant?

Utforska fler av våra funktioner här och kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg för er inom fastighet.

Arbetar ni med snöröjning, halkbekämpning eller grönyteförvaltning?

Vi har en funktion för er. Se videon nedan:  

 • Schemaläggning för ronderingsuppdrag
 • Kundportal för felanmälningar som håller era kunder underrättade
 • Nyckelhantering med specifika rättigheter för behörighet och loggning

Vill du veta mer om hur REKYL effektiviserar fastighetsservice?