REKYL / Kundcase / Innerstans Bygg & Inredning: ”REKYL skulle man ha haft för länge sen”

Nu lanserar vi REKYL Tool Tracking. En verktygsspårning med den senaste Bluetooth-tekniken. Våra spårningsenheter är små och smidiga och kan enkelt fästas på alla sorters verktyg och annan bärbar utrustning

Innerstans Bygg & Inredning: ”REKYL skulle man ha haft för länge sen”

Innerstans bygg & inredning fokuserar på att skapa och ta fram det vackra i tillvaron. Företaget grundandes 2010 och de har sedan dess byggt, renoverat och inrett både privata hus och lägenheter, samt företagsbyggnader. Deras VD Johan Rosendal plockade in REKYL och är nöjd med sitt beslut:

”Rekyl skulle man ha haft för länge sen. Allt fungerar superbra och jag är väldigt nöjd. Jag rekommenderar Rekyl till andra som säger att de också upplever problem med admin i sina företag. För ett tag sedan satt jag med ett annat företag och visade upp systemet och de tyckte också att det såg bra ut, så jag hoppas att de hör av sig. Rekyl är bäst!”

Om REKYL

REKYL är ett verksamhetssystem för hantering av all administration kopplat till din verksamhet. Med över 8 miljoner arbetsordrar, 24 miljoner tidrapporter och över 70 miljoner registrerade mil, så är REKYL idag en grundbult för tusentals användare landet över. Med ett brett utbud av smarta funktioner och molnbaserade lösningar skapar REKYL effektivare arbetsflöden och mer lönsamma verksamheter.

Fler nyheter från REKYL