REKYL / Bygg

Med REKYL som grund blir ditt byggprojekt stabilt

Vi är specialister på effektiva och lönsamma byggprojekt. REKYL hjälper er att skapa struktur och ordning oavsett om ni arbetar inom VVS, el eller kanske som snickare. Vi har anpassade funktioner och är ett digitalt verktyg för just bygg- och hantverksbranschen. Vi vet vad som underlättar, effektiviserar och minimerar det administrativa arbetet, så att ni istället kan fokusera på er kärnverksamhet.

REKYL för byggbranschen

Ett digitalt projektverktyg för bygg
– på dator och i app

Slipp lösa lappar och borttappade dokument. Med REKYL får ni full kontroll på vad som ska göras, när och av vem. Med vår offerthantering skapar ni enkelt professionella offerter med mallar utefter era önskemål. I vår projekthantering ser ni alla era kommande, pågående och avslutade arbeten. I projekten är arbetsordnarna tydligt specificerade med anpassningsbara fält med den information som just ni inom bygg behöver. Ni kommunicerar enkelt med er personal ute på fältet genom vår app. Det går även att skapa jobb direkt från mobilen med bara några knappklick.

En enkel och tydlig ÄTA-hantering

REKYL gör ÄTA-hanteringen smidigt och enkel. Du lägger upp ätorna direkt i appen, kunden kan signera digitalt och ni slipper missförstånd. Dokumentera ytterligare med bilder före och efter utfört arbete som enkelt laddas upp på rätt arbetsorder.

Tidrapportering som blir gjord

Tidrapportering inom bygg är ofta extra viktig och i REKYL kan den enkelt göras direkt i mobilen. På samma enkla rätt rapporterar du även din körjournal och med några klick även det material som har används. Har ni återkommande arbeten med samma material eller utrustning? Då kan vi enkelt skapa förifyllda mallar. Allt för att personalen ska slippa upprepande moment. Samma sak gäller egenkontroller, riskanalyser och andra standardiserade dokument. I vår funktion dokumentguide och KMA kan ni skapa alla väsentliga kontroller som enkelt checkas av ute på fältet – direkt i appen.

Vi har även en integration för EDI-följesedel där inköpen kommer in direkt på rätt projekt.

Och det är bara några få av REKYLS alla funktioner…

Vi har en gedigen erfarenhet av byggbranschen och hjälper er att hitta det effektivaste arbetsflödet. Med vårt anpassningsbara system vill vi hjälpa er att frigöra tid och öka er lönsamhet. Kontakta oss och vi skräddarsyr ett upplägg för just er.

  • Slipp lösa lappar och borttappade dokument
  • Enkel tidrapportering i mobilen
  • Enkel och tydlig ÄTA-hantering
  • Dokumentguide för KMA som kan checkas av i appen

Vill du veta mer om hur REKYL effektiviserar byggbranschen?

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. Med REKYL kan du låta dina anställda lägga mer fokus på sin yrkesroll och minska administrativt arbete för dem.

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.