REKYL / Bygg / Tidrapportering bygg

Tidrapportering för bygg

Samla allt på ett och samma ställe. I REKYL rapporterar ni tid, resor och material smidigt i appen. Tiden kopplas direkt till rätt arbetsorder och ni kan snabbare få ut era fakturor och driva lönsammare byggprojekt. 

REKYL för byggbranschen

Tidrapportering för hantverkare och byggare – få med allt på ett och samma ställe

Vi på REKYL vill göra det enkelt för både personalen på kontoret och de ute på fältet.

En av våra populäraste funktion är vår tidsrapportering. Förutom själva tidsregistrering har vi flera smarta funktioner för att på enklast sätt kunna få med alla detaljer.

Hur fungerar tidrapportering för bygg?

Med REKYL skapas enkelt en tidrapport direkt i mobilen eller på datorn – med tydliga steg och guidning. Förutom den arbetade tiden rapporteras även det material som har använts. I REKYL kan ni läsa in hela ert artikelregister från ekonomisystemet och enkelt nå era artiklar.

Det går även att bygga upp mallar för återkommande arbeten med förifyllda val för att underlätta för personalen och minska upprepande moment.

Vi kan även hjälpa till med att lägga in en unik ”matrisartikel” som automatiskt kan beräkna både mängden material, kostnaden eller andra övriga beräkningar som är viktiga för just er verksamhet. Om ni använder EDI-faktura kopplas den direkt till rätt arbetsorder och tillsammans med tidrapporten får ni stenkoll.

I tidrapporten kopplas, om önskat, även:

Tidrapporten blir automatiskt ett underlag för lön och faktura, samt alltid är automatiskt kopplad till rätt projekt och arbetsorder. På så sätt får ni med alla viktiga uppgifter som ligger som grund för lön, fakturering, projektkontroll och uppföljning – inget missas. Till vår hjälp har vi även tydliga grafiska sammanställningar som ger en snabb totalöverblick av hur verksamheten ligger till.

REKYL integrerar med de vanligaste systemen, bland annat Fortnox, Visma och Björn Lundén. Eventuella korrigeringar som görs inne i ekonomisystemet läses även tillbaka i REKYL och ni kan alltid har tillgång till korrekta uppgifter.

Vilket tidrapporteringssystem är bäst för bygg?

Vi anser att den bästa tidrapporteringen är den som…

  • Enkelt kan göras av personalen och som underlättar för administrationen.
  • Som knyter ihop hela arbetsflödet och ger dig full kontroll på debiterbar tid och interntid – och automatiskt genererar ett löne- och fakturaunderlag.
  • Som ger dig en snabb överblick över dina upplupna kostnader och intäkter i realtid. 
  • Och som har en smidig integration till ert löne- och ekonomisystem. 
  • Är molnbaserat och kan nås oavsett var du än befinner dig – på kontoret, fältet eller i solstolen.

REKYL är ett system som checkar av varje punkt. Vill ni höra hur andra inom byggbranschen har effektiviserat sitt arbetsflöde? Kontakta oss gärna. 

Kundcase