REKYL / Nyheter / Recover utökar sina tjänster hos REKYL – installerar nya digitala nyckelskåp

Nu lanserar vi REKYL Tool Tracking. En verktygsspårning med den senaste Bluetooth-tekniken. Våra spårningsenheter är små och smidiga och kan enkelt fästas på alla sorters verktyg och annan bärbar utrustning

Recover installerar nya digitala nyckelskåp med integration till körjournal

Recover utökar sina tjänster hos REKYL. Det marknadsledande bolaget installerar nu nya digitala nyckelskåp. – Det underlättar planeringen av hela fordonsparken, så att rätt person får rätt fordon, säger regionchef Patrik Larsson.

REKYL lanserar nya digitala nyckelskåp och bland de första att införa systemet är marknadsledande Recover som installerar skåpen på sina filialer.

Nyckelskåpen är helt integrerade med REKYL, där både körjournal och resursplanering är direktkopplade. När personalen blir tilldelade jobb, blir de även förare på bilen och får tillgång till nyckeln.

– Det ger oss bättre kontroll och vi behöver inte längre leta efter nycklar eller fundera på vem som har vilket fordon, säger Patrik Larsson.

– Tack vare att resorna också registreras automatiskt i körjournalen kan vi även alltid ha koll på vilka resor och jobb som har gjorts, tillägger han.

Alkolås för ökad säkerhet

Alla REKYLs nyckelskåp är förberedda för anslutning till alkolås. Systemet kräver ett utandningsprov innan nyckeln lämnas ut. Det kan ske slumpmässigt, individanpassat eller vid varje in- och utlämning.

– Det sparar vi både tid och pengar på. Vi får en central plats med färre antal alkolås att installera och underhålla, säger Patrik Larsson. 

REKYL använder den senaste tekniken inom nyckelhantering och har lagt fokus på att öka säkerheten samtidigt som arbetsflöden automatiseras och digitaliseras. 

För mer information: 

Niklas Schotte,

VD

niklas.schotte@rekylsystems.se
010-222 88 13

Om REKYL

REKYL är ett verksamhetssystem speciellt anpassat för bygg- och hantverksbranschen. Med över 8 miljoner skapade arbetsordrar, 24 miljoner tidrapporter och över 70 miljoner registrerade mil, så är REKYL idag en grundbult för tusentals användare landet över. Med ett brett utbud av smarta funktioner och molnbaserade lösningar skapar REKYL effektivare och mer lönsamma verksamheter.

Fler nyheter från REKYL