REKYL / Nyheter / Ta steget och digitalisera – enklare än du kanske tror

Så digitaliserar du din verksamhet – oavsett teknisk skicklighet

Känns det digitala främmande? Ingen fara. Vi hjälper dig. Har du en dator och en mobil? Perfekt, det är allt du behöver. Krävs det flera timmars utbildning? Absolut inte. 

REKYL är byggt för att det ska vara enkelt för dig och din personal att komma igång – till och med för den som går från papper och penna. Med REKYL får du alltid en kontaktperson som följer er genom hela processen.

Vi brinner genuint för att hjälpa våra kunder att skapa ordning och kontroll i arbetsflödet. Därför ser vi personligen till att ni kommer igång – tryggt och säkert. Vi utbildar dig och din personal för en smidig och enkel övergång och anpassar nivån så att alla hänger med. 

Vi vill minimera er administrativa tid och ge er verktygen till att effektivt och digitalt kunna hantera projekt och arbetsorder. Ni slipper hålla koll på papperslappar och lösa dokument. Med REKYL samlar ni allt på ett och samma ställe. Såväl i datorn som i mobilen.

Att digitalisera kan kännas klurigt…men med REKYL blir det enkelt. Vi finns här för er.

Fri support!

Ring hur många gånger du vill, vi på REKYL vill hjälpa till. Stöter du på problem eller har frågor, så är du ALLTID välkommen att kontakta våra kunniga medarbetare för fri support.

Fler nyheter från REKYL