REKYL / Entreprenad

Ett system för effektivare entreprenad

Slipp lösa papper och handskrivna lappar. Med REKYL sköter ni hela ert arbetsflöde digitalt. Minska i administrativ tid och öka i lönsamhet.

REKYL för företag som jobbar med entreprenad

Verksamhetssystem för entreprenad i korthet

 • Slipp pappersarbete – samla all er administration digitalt
 • Få ut offerterna snabbare och resursätt jobbet i tydlig planering
 • Smidig debitering – få in vikterna direkt från skopan
 • Hantera enkelt uthyrning av maskiner
 • Anpassade funktioner för snöröjning med mera

Ett digitalt verktyg för entreprenad

I REKYL kan ni strukturera ert arbetsflöde och hantera alla era administrativa uppgifter.  Förutom våra grundfunktioner: projekthantering, arbetsorderhantering, tidrapportering och fakturering, har vi även flera branschspecifika funktioner för just er inom entreprenad.

 • Få ut offerterna snabbare

  Med REKYL skickar ni snabbt och enkelt ut professionella offerter med hjälp av vår offerthantering. Vid godkänt offert, genom digital signering eller BankID, kan ni enkelt planera arbetet i vår resursplanering. Med en smidig drag och släpp-funktion kan ni tydligt strukturera vem som gör vad, när och med vilken maskin. 

 • Debitera manskapstid och grävtid separat – få in vikterna direkt från skopan till systemet

  I REKYL kan ni tydligt skilja på manskapstid och faktisk grävtid. För att underlätta faktureringen ytterligare har vi även en integration med vågsystemet Lundaman för att enkelt få in vikter direkt på arbetsordern. Vi har också en utkallningsfunktion för jourarbete, där ni enkelt kan ringa eller skicka sms direkt från systemet till utvald personal och få svar av den som tackat ja till jobbet.

 • Hantera uthyrning av maskiner

  Med vår funktion hyresorder skapar du enkelt en order för uthyrning, antingen på datorn eller i appen. Antal vardagar och helgdagar räknas automatiskt ut för hyresperioden för en korrekt debitering.

 • Ett system för snöröjning – i app och mobil

  Vi har även en speciell funktion för snöröjning, se gärna vår video här nedan.

Vill du effektivisera din verksamhet?

Detta är bara några av flera smarta funktioner, utforska fler funktioner här eller kontakta oss och låt våra erfarna medarbetare berätta mer om hur andra inom entreprenad har effektiviserat sin verksamhet.

Kundcase

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. Med REKYL kan du låta dina anställda lägga mer fokus på sin yrkesroll och minska administrativt arbete för dem.

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.