REKYL / Entreprenad

Ett system för effektivare entreprenad

REKYL ger er kontroll på alla era projekt och arbetsordrar. Vad som ska göras, när och av vem. Slipp lösa papper som lämnas in en gång i veckan av personalen. Med REKYL har ni allt digitalt och inget försvinner. Förutom projekthantering och arbetsorderhantering, så har REKYL flera anpassade funktioner för just er inom entreprenad. Professionella offerter skickar ni snabbt och enkelt ut med hjälp av vår offertfunktion. Ni kan sedan enkelt planera ert arbete och era resurser, såväl personal som maskiner, i vår resursplanering med en smidig drag och släpp-funktion.

REKYL för företag som jobbar med entreprenad

Med REKYL kan ni enkelt debitera manskapstid och grävtid separat

Vi har även en integration med exempelvis vågsystemet Lundaman för att enkelt få in vikter direkt på arbetsordern för snabbare fakturering. Vi har också en utringningsfunktion för jourarbete, där ni enkelt kan ringa eller skicka sms direkt från systemet till utvald personal och få svar av den som tackat ja till jobbet.

Hyr ni ut maskiner?

Med vår funktion hyresorder skapar du enkelt en order för uthyrning, antingen på datorn eller i appen. Antal vardagar och helgdagar räknas automatiskt ut för hyresperioden för en korrekt debitering.

Vi har även en speciell funktion för snöröjning, se gärna vår video här ›

Detta är bara några av flera smarta funktioner som ni inom entreprenad kan dra nytta av. Kontakta oss och låt våra erfarna medarbetare berätta mer om hur ni kan effektivisera ert arbetsflöde.

  • Slipp pappersarbete med projekt- och arbetsorderhantering
  • Utringningsfunktion för jourarbete
  • Anpassade funktioner för snöröjning
  • Integration med Lundaman vågsystem

Vill du veta mer om hur REKYL effektiviserar företag inom entreprenad?

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. Med REKYL kan du låta dina anställda lägga mer fokus på sin yrkesroll och minska administrativt arbete för dem.

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.