REKYL / Transport

Ett system för effektiv transporthantering

Snabba upp era ledtider med REKYL och få full kontroll på era pågående, kommande och utförda transporter – och all tillhörande administration. REKYL knyter ihop hela arbetsflödet och har anpassade funktioner för just er inom åkeri- och transport.

REKYL snabbar upp ledtider för företag inom transport

I KORTHET

  • All administration i ett & samma system – från första kontakt till avslutat jobb
  • Tydlig hantering av arbetsorder – se vad du ska göra i mobilen
  • Resursplanering med överblick av personal och fordon
  • Följ era företagsfordon på live-karta
  • Rapportera enkelt tid, material & körjournal i app
  • Koppla kostnader till projekt med litteranummer som referens
  • Sammanställer löne- och fakturaunderlag

Strukturera era transporter:
Arbetsorder för åkeri och transportföretag

Med REKYL kan ni skapa ordning och struktur i ert arbetsflöde. Planera, resurssätt, rapportera, fakturera och administrera alla era transporter – på ett enkelt och smidigt sätt. Direkt i vår app eller på datorn. Med hjälp av vår projekthantering och arbetsorderhantering får ni en tydlig överblick av alla era kunder och deras tillhörande arbetsordrar/transporter. Ni ser vem som har eller ska utföra arbetet och vad som har rapporterats. Med hjälp av tydliga sammanställningar kan ni snabbt få en totalöverblick av ekonomin och alla era fakturaunderlag.

Schemalägg era transporter:
Transportplanering och resurssättning

Resurssätt era transporter i vår resursplanering och få en tydlig överblick av all personal och alla fordon. Planera ut vad som ska göras och när, samt se tydligt vilken personal som är tillgängliga för jobbet. Ni kan även direkt från systemet skicka sms till utvald personal med kommande körningar och få svar med vem som har tackat ja till jobbet. Detta med hjälp av vår utkallningsfunktion.

Tidrapportering för chaufförer:
Rapportera transporter och körningar direkt i appen

Underlätta för chaufförerna ute på vägarna genom hantera tidrapportering, samt material och körjournal direkt i mobilen. Ange enkelt litteranummer som referens och kostnaden kan snabbare kopplas till rätt projekt för kunden.

GPS-spårning av transporter 

Med REKYL Körjournal registreras alla resor automatiskt med hjälp av en i fordonet installerad GPS-enhet. Ni kan även se alla era fordon på en live-karta och kan därmed smidigt och enkelt planera era körningar och följa dessa i realtid. Om ni dessutom vill spåra gods eller annan utrustning så kan vi erbjuda spårning med hjälp av Tool Tracking. En liten och robust enhet som går att fästa på alla olika sorters gods eller material (eller släp) för att spåra dessa under hela deras transport eller placering. På så sätt kan ni effektivisera era körningar, öka lönsamheten och minska er administrativa tid. 

Låter det intressant?

Utforska fler funktioner här och kontakta våra erfarna medarbetare för att höra mer om hur andra inom åkeri och transport drar nytta av REKYL.

Kundcase

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. Med REKYL kan du låta dina anställda lägga mer fokus på sin yrkesroll och minska administrativt arbete för dem.

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.