REKYL / Transport

Snabbare debitering och tydligare överblick för dig inom transport

Snabba upp era ledtider med REKYL och få full kontroll på era pågående, kommande och utförda transporter. 

REKYL snabbar upp ledtider för företag inom transport

Med REKYL kan ni skapa ordning och struktur med vår projekthantering och arbetsorderhantering. Underlätta för chaufförerna ute på vägarna genom att de direkt i sin mobil kan sköta tidrapportering och rapportering av material. Ange enkelt litteranummer som referens och kostnaden kopplas snabbare till rätt projekt för kunden.

Schemaläggning av transporter

Resursplanera era transporter i vår resursplanering och få en tydlig överblick av all personal och alla fordon. Vad som ska göras, när och vilken personal som är tillgänglig. Ni kan även direkt från systemet skicka sms till utvald personal med kommande körningar och få svar med vem som har tackat ja till jobbet.

GPS för trafikplanering

Med REKYL Körjournal registreras alla resor automatiskt med hjälp av en i fordonet installerad GPS-enhet, vilket leder till minimal administration. Ni kan även se alla era fordon på en live-karta och kan därmed smidigt och enkelt planera era körningar och följa dessa i realtid. Om ni dessutom vill spåra gods eller annan utrustning så kan vi erbjuda spårning med hjälp av Tool Tracking. En liten och robust enhet som går att fästa på alla olika sorters gods eller material för att spåra dem under hela deras transport eller placering.

Låter det intressant?

Detta är bara några få av alla våra funktioner. Utforska fler funktioner här och kontakta våra erfarna medarbetare för att höra mer om hur andra inom transport drar nytta av REKYL.

  • Resursplanering för tydlig överblick av personal och fordon
  • Sköt tidrapportering direkt i mobilen
  • Koppla kostnader till projekt med litteranummer som referens
  • Följ företagsfordon på live-karta

Vill du veta mer om hur REKYL effektiviserar transportföretag?

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. Med REKYL kan du låta dina anställda lägga mer fokus på sin yrkesroll och minska administrativt arbete för dem.

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.