REKYL / Håltagning

Effektivisera er administration – med unika funktioner för håltagning

REKYL underlättar arbetet på såväl kontoret som ute på fält. Vi har dessutom flera smarta funktioner för beräkning, rapportering och fakturering av håltagning.

REKYL är perfekt för företag som jobbar med håltagning

Projektverktyget I KORTHET

 • Samla all er administration i ett & samma system 
 • Unik matris & funktion för håltagning & borrning 
 • Automatiska uträkningar för matrisartiklar & löpmeter
 • Digital arbetsberedning, riskanalys & egenkontroll – bocka av i appen
 • Få full kontroll på projekt & arbetsorder – tydlig översikt & struktur
 • Rapportera enkelt tid, material & körjournal

I REKYL hanterar ni alla era projekt i vårt projektverktyg, där hittar ni även alla tillhörande offerter, arbetsordrar, tidrapporter och material, körjournaler, leverantörsfakturor och faktureringsunderlag (med mera). REKYL kopplar på så sätt samman hela ert arbetsflöde på ett och samma ställe. Tydligt och överskådligt. Från första kontakt till avslutat jobb.
Förutom våra grundfunktioner har vi även ett antal branschspecifika lösningar:

 • Beräkning av håltagning – smidigt och enkelt i appen

  När du anger REKYLs matris-artikel så räknas löpmeterpris eller á-pris ut automatiskt. Den bygger på en matematisk formeln baserat på mått och material. Funktionen går enkelt att använda såväl på dator som direkt i appen. Artikeln kan även enkelt dupliceras för exempelvis varje våningsplan och ni slipper upprepande moment. Allt kommer direkt in på arbetsordern i systemet med bara några knappklick. Ni kan därmed jobba snabbare och effektivare utan att tulla på rapporteringen.

 • Digital arbetsberedning, riskanalys och egenkontroll

  I vår funktion dokumentguide och KMA så kan ni enkelt hantera alla era riskanalyser, egenkontroller och arbetsberedning vid håltagning och borrning. Ni skapar enkelt digitala mallar för alla väsentliga dokument som personalen kan bocka av direkt i mobilen.

Låter det intressant?

Utforska fler av våra funktioner här och kontakta våra erfarna medarbetare för att höra mer om hur andra inom håltagning drar nytta av REKYL.

 

 

Kundcase

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. Med REKYL kan du låta dina anställda lägga mer fokus på sin yrkesroll och minska administrativt arbete för dem.

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.