Rekyl FakturascanningLeverantörsfaktura

Läser av era leverantörsfakturor & minimerar administrativ tid

Inläsning av leverantörsfaktura


Automatisk inläsning som sparar tid
REKYL läser automatiskt era leverantörsfakturor vilket sparar mycket administrativ tid. När er leverantör skickar in fakturan via mail eller E-faktura till vår digitala inläsningscentral tolkar REKYL automatiskt in uppgifter såsom leverantörsnamn, fakturadatum, förfallodatum, OCR-nummer, totalbelopp och moms. Inläsningen verifieras även av en person för att ytterligare säkerställa att det blir rätt.


Få bra koll på vem som har beställt vad
REKYL har ett attestflöde som kan anpassas så att en, eller flera, personer har möjlighet att kontrollera och godkänna leverantörsfakturan innan den går till ekonomi för betalning. Vem eller vilka som ska godkänna inkommande fakturor kan justeras med regler efter era önskemål exempelvis baserat på belopp, överordnad eller projektansvarig. Detta är ett bra sätt att få kontroll på utgifter och att undvika felaktiga fakturor.

Sök bland dina leverantörsfakturor direkt i systemet
I systemet får man en tydlig överblick över leverantörsfakturan. Webbgränssnittet gör att man snabbt och enkelt kan söka upp fakturor för granskning eller utskrift. Webbgränssnittet gör att du snabbt och enkelt kan söka på all text i hela fakturan. Exempelvis serienummer, artikelnummer, OCR, BG-nummer och mycket mer.Koppla kostnaden till dina projekt för bättre koll

Med hjälp av märkning kan fakturan kopplas till ett angivet projekt som ger er en ännu bättre koll på hur varje projekt levererar i resultat. Det kan handla om kostnader för konsulter, material eller maskiner. Allt denna information får ni enkelt ut i vår rapportfunktion

Missa inte en betalning och onödiga avgifter
Tack vare att påminnelsefunktioner som är inbyggnad i REKYL skickas notiser ut till ansvarig person när en faktura tex är på väg att förfalla eller inte har attesterats i tid. Detta för att slippa onödiga påminnelsekostnader eller inkassokrav från leverantör.

N

Verifiering av människa

N

Hela fakturan OCR-tolkas

N

Notifieringar och påminnelser

N

Skicka till ekonomisystemet med ett klick

Vill du veta mer om denna funktion?

Kontakta oss så berättar vi mer!

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. REKYL låter varje anställd kan lägga mer fokus på sin roll.

Vi hjälper dig gärna med att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.