Resursplanering

Se alla funktioner

Resursplanering

Är du intresserad av att få mer lönsamhet i ditt bolag? Då är resursplanering ett verktyg för dig som vill ha en effektiv arbetsstyrka och minimera din administrativa tid på samma gång.

Arbeta smart, snabbt och enkelt med Drag and drop-funktion
REKYLs Resursplanering ger dig som arbetsledare ett digitalt verktyg som gör det möjligt att via en smidig drag and drop funktion släppa olika personer, fordon eller arbetsordrar på en schema vy. Här kan ni enkelt överskåda vilka jobb som är inplanerade, vem som skall göra vad och när. På så sätt behöver det aldrig vara några tveksamheter bland personalen om vad han eller hon har för uppgifter att göra. Denna funktion sammankopplas även med funktionerna Tidrapportering och Arbetsorder som gör ert flöde ännu mer effektivt.

Smidigt för dom som är ute på fältet
Personalen ser i sin mobil-app exakt vilket jobb de blivit tilldelade och när det ska utföras under ”mina order”. Det går till exempel också att dela upp resursplaneringen på olika flikar så att man bara ser de jobb man har hand om och sin personal. Resursplaneringen är kopplad till tidrapporteringen och en personlig orderlista vilket innebär att personalen i första hand bara ser de jobb som de är inplanerade på.

 

N

Resursplanera både personal, fordon och utrustning

N

Snabb överblick i vecko- eller dagsschema

N

Resurssätt dina arbetsorders med dra & släpp

N

Vi anpassar filtrering och flikar efter era behov

Vill du veta mer om denna funktion?

Kontakta oss så berättar vi mer!

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. REKYL låter varje anställd kan lägga mer fokus på sin roll.

Vi hjälper dig gärna med att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.