REKYL / Sanering

Ett system skapat för saneringsbranschen

Effektivisera ert arbetsflöde och minska er administrativa tid med anpassade funktioner framtagna för just er inom sanering. 

REKYL är perfekt för företag i saneringsbranchen

Projektsystem för saneringsbranschen I KORTHET

 • Samla er administration i ett & samma system
 • Få full kontroll på projekt & arbetsorder – tydlig översikt & struktur
 • Rapportera enkelt tid, material & körjournal i appen
 • Få ut fakturorna snabbt & med korrekt innehåll
 • Utkallningsfunktion för jourärenden
 • Digitala fuktmätningsprotokoll och skaderapporter

Från början utvecklades REKYL specifikt för saneringsbranschen. Vi har därmed flera branschspecifika funktioner för just er. REKYL fungerar för såväl långa som korta saneringsuppdrag. I systemet samlas verksamhetens alla projekt med tillhörande arbetsorder, tidrapporter, leverantörsfakturor, faktureringsunderlag och fakturor överskådligt – på ett och samma ställe. För er inom sanering har vi även: 

 • Hantering av hyresorder och placering av material

  Funktionen hyresorder håller koll på allt material som lämnas hos kunden och räknar automatiskt ut debiteringen för enklare och snabbare fakturering vid hemtagning. Vi har även en funktion som heter positionering, där ni exempelvis kan positionera en container med en knappnål på kartan i vår app vid avlämning och sedan flytta positioneringen vidare när containern flyttas. På så sätt har ni alltid en tydlig överblick av er utrustning.

 • Kommunicera enkelt vid jourärenden

  Med vår utkallningsfunktion kan ni från systemet kalla in utvald personal eller hela arbetslag vid jour/akuta ärenden. Med ett klick kontaktas hela listan samtidigt och personalen kan enkelt tacka ja/nej direkt i mobilen.  

 • Fuktmätningsprotokoll och skaderapport i appen

  I REKYL kan ni enkelt föra fuktmätningsprotokoll och skapa skaderapporter digitalt – direkt i mobilen. Detta i vår funktion dokumentguide och KMA. REKYL har även en integration med MEPS som synkroniserar all data för effektivare hantering.

 • Digital körjournal

  I REKYL kopplar ni enkelt körjournalen till arbetsorder och projekt. Med REKYL körjournal registreras alla resor automatiskt med hjälp av en i fordonet installerad GPS-enhet. Med funktionen automatisk tidsstyrning registreras körningarna som tjänste- respektive privatresor. Resans typ kan även enkelt ändras i efterhand om önskat.

Låter det intressant?

Utforska fler av våra funktioner här och kontakta våra erfarna medarbetare för att höra mer om hur andra inom sanering drar nytta av REKYL.

 

 

Kundcase

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

REKYL låter dig fokusera på vad som är viktigast i din yrkesroll

Funktionerna i REKYL hjälper dig genom hela affären och kopplar samman de administrativa uppgifterna med arbetet ute på fältet. Med REKYL kan du låta dina anställda lägga mer fokus på sin yrkesroll och minska administrativt arbete för dem.

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag som passar just din verksamhet.